Recenzija: IMPLOSION Never Lose Hope (review)

Implosion - Never Lose Hope je krvava, od vrha na dole Hack - i- Slash akciona igra od Raiark Incorporated. Šta je zanimljivo u vezi Raiarka oslobađajući partiju ove sorte igrice, je da su do sada oni bili poznati po mirnijim i nežnijim tipovima mobilnih igara. Sa Implosion, smo sada dobili priliku da vidimo kako oštar Raiark može biti.

Implosion - Never Lose Hope je igra koja nudi igračima puno akcije, mech-fokusiran gameplay iskustvo. Ona je RPG ili ti dvovektorksa igrica,sa izuzetnom grafikom i odličnom pričom.

Sa jednostavnim dvo-palčevim kontrolorom, igrači vode svog glavnog lika širom reznih nivoa u igri.Postoji niz napada sposobnosti da će igrači otkriti koji odgovaraju različitim borbenim svrhama, ali oslonac borbe uključuje pritiskom na dugme za osnovni napad (ko je bude igrao ili je igra, znaće o čemu govorim). Završni udarci pritiskajući različite kontrolore oslobađaju različite vrste napada; od ubacivanje mač-tornada napada do bezbroj udaraca u nizu, čak i preko 100 udaraca u nizu, tj.u jednom napadu. Bilo je zabavno mešati različite napade kombo udaraca jer kao što rekoh, grafika je izuzetna, i svi ti udarci se kristalno jasno vide.

Čudovišta koja postoje u igrici u suštini su mutant-vanzemaljci koji su veoma laki za uništavanje, ali postoje mini-šefovi koji vrebaju na krajevima svakog nivoa, i postoji tzv.glavni šef čija se borba prostire preko celog nivoa.Te tzv. The Boss tuče, i mini-boss tuče u izvesnoj meri, su bile zabavne i bila su izazovna iskustva koja traže stalno angažovanje, jer bossovi su poprilično teški za uništenje od običnih mutant - vanzemaljaca.

Između misija, igrači mogu prilagoditi svog junaka koristeći opremu koju su utvrdili i prikupili tokom prelaženja nivoa. Ove male korekcije  dozvoljavaju igraču da izgradi svog junaka u mašinu koja više odgovara njihovom playstyle tj.njihovom stilu igranja. To je dobro jer to tera igrače da istražuju svaki nivo do najsitnijeg detalja, u potrazi za više delova opreme koji mogu da iskoriste u svojim nadogradnjama.

Izuzetno dobra stvar kod ove igre je što levi palac, koji sluzi za kretanje glavnog junaka, njegov kontrolor nije fiksiran na ekranu, već je to moguće raditi bilo gde, ali sa leve strane ekrana, što omogućava izuzetno lako kretanje i izbegavanje napada od već pomenutih bossova i mutant - vanzemaljaca.

implosion iko 

Cena $9.99

Category: Games
Updated: Apr 09, 2015
Version: 1.0.4
Size: 1.31 GB
Language: English
Seller: Rayark Inc.
© Rayark Inc. 2015 All Rights Reserved
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Infrequent/Mild Realistic Violence
Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Wi-Fi (3rd generation), iPad Wi-Fi + Cellular (3rd generation), iPad Wi-Fi (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, and iPod touch (5th generation). This app is optimized for iPhone 5.

Implosion - Never Lose Hope on the App Store on iTunes

 

Na kraju rezime, naši utisci ove izuzetne igrice.

Možda jedina mala zamerka je što sam uspeo da jedva čujem priču između karaktera ili da vidim da im se usne pomeraju prilikom priče, ali složićete se da je to veoma mala zamerka skoro čak i nebitna, ali eto, vredelo je spomenuti sve prednosti i mane ove igrice.
Možda najveća mana ove igrice, a znam da ćete se složiti svi, je ta što je ova igrica dostupna na App Store-u po ceni od 10$. 
Ocena igrice: 

Izuzetno dobra i odlično odrađena za sve one koji vole ovakav žanr igrice.

 

 

 

 

 

  

Download

 

 

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It

 

O Autoru...


Lazar

 

Lazar Stanojević, mlad, ambiciozan, veliki zaljubljenik u tehnologiju, najviše u Apple uredjaje. Ljubav ka Apple-u se rodila kupovinom iPhone-a 3Gs 2009. godine. Od tada koristi samo iUredjaje. Timu se priključio 2014 u želji da upotpuni sadržaj i podeli svoja iskustva. :)