Aplikacija Cortana za iOS

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

cortana

   Microsoft je objavio blog post sa detalјima kako oni koji su zainteresovani da pomognu da kompanija testira Cortanu, lični asistent kao Siri, na iOS uređajima to mogu da urade.

   Cortana je trenutno dostupna na Androidu i naravno Windows 10.

   Oni koji su zainteresovani za testiranje Cortane na iOS mogu da se prijavite popunjavanjem ovog istraživanja, koji je tip iOS uređaja i trenutna verziju iOS instalirana na vašem iUređaju.

   Microsoft navodi da traži "ograničen broj" lјudi u SAD i Kine za testiranje rane verzije aplikacije. Aplikaciji će navodno nedostajati klјučna karakteristika, kao što je "Hey Cortana" da probudi vaš iPhone - ne treba se čuditi nedostatak ove funkcije, jer se zna da Apple ima ograničenja na platformi. Korisnici treba da očekuju mogućnost interakcije sa aplikacijom preko glasa, tražeći vremensku prognozu i postavlјanje podsetnika.

   Ako ispunite anketu, Microsoft će početi slanje e-mailova koji sadrže link za preuzimanje "u narednim nedelјama."

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...


Goran

Goran je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)