Widge Tunes: Pustite svoju omilјenu muziku bez otklјučavanja ekrana

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

appstore

WidgeTunes је додатак за центар обавештавања која вам омогућава да одаберете и да пустите своју омиљену музику без откључавања екрана или отварања апликације Музика.

Када слушате музику из iTunes на вашем iPhone, можете да приступите контролама за репродукцију из контролног панела, такође можете да изаберете следећу песму, на пример. Да бисте изабрали нови албум или листу песама, међутим, морате да уђете у iTunes апликацију. Са WidgeTunes апликацијом, која је тренутно бесплатна иначе регуларна цена је 0.99$, можете заобићи iTunes и приступити својим iTunes листама песама и албума тако што ћете користити Notification Center.

widgeTunes_1 widgeTunes_2

Након инсталације WidgeTunes, провуците надоле од врха iPhone или iPada екрана да бисте отворили центар за обавештења. Померите се надоле на картици и додирните Едит дугме. Нађите WidgeTunes и додирните зелено " + дугме" да дода свој виџет за обавештења у центар. Кликните на Done.

Када се вратите у центар за обавештења видећете WidgeTunes додатак. Поседује три језичка на врху - Листе за репродукцију, Албуми, Фаворити. По дефаулту, виџет приказује четири линије, али ако додирнете Show More он ће приказати седам линија. Ако имате још плејлиста или албумa него што се може приказати (a вероватно дa), можете да додирнете горе и доле стрелице да бисте прегледали своје листе.

Сваки песама и албум наведени у WidgeTunes имају празну звезду поред. Кликом на звезду додајете нумере или албум у картицу фаворит. Онда можете да урадите обрнуто и додирните попуњену звезду и да уклоните албум или нумеру са листе омиљених.

Апликација је тренутно, лимитирано време бесплатна , а можете је преузети са линка испод.

download

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)