iPhone dominira u video igricama u odnosu na Android

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Apple-iPhone-5S-gaming

   Према статистичким подацима које је објавио сајт Game Bench, аЈфон је далеко надмашио смартпхоне Андроид као платформа за видео игре. Супериорност се повезује са бољом оптимизацијом програма.

 

Чак и iPhone 5s доминира

overall perfomance

   Након разних тестова, сајт Game Bench је открио да су разне генерације аЈфонова много ефикасније у игрицама. У  потпуности доминира аЈфон 6. Чак и аЈфон 5с из 2013 је изнад Самсунга Галакси С6.

overall stability

   Пресудна је стабилност. Ajфон има стабилност изнад 99%, док је Андроид и даље стално испод 80%. Ово сугерише да игрица има много веће шансе да се сруши на Андроиду него на иОС-у.

Боље оптимизоване игрице

   Објашњење је једноставно. С обзиром на популарност аЈфона, издавачи видео игара фокусирају своје напоре ка иОС верзијама. Андроид верзија игрице не може бити савршена, из разлога безброј модела смарт телефона на којима се налази.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)