Koliko košta iPhone 5S u Srbiji?

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Jovan Jovan Lukić

 iphone 5s

Koliko stvarno košta iPhone 5S, pogledajte u nastavku.

iphone 5sAD

Pošto zvanično iPhone još ne može da se kupi kod nas, probali smo da nađemo razlog zašto ga nema. Anketa koju smo sproveli na 100 ispitanika, došli smo do rezultata da bi većina  od 73% ispitanika kupili iPhone 5s, ali ne mogu da isfinansiraju, dok bi manjina tojest 27% ispitanika kupili iPhone 5s, i mogli da isfinansiraju. Mi smo se zadržali na većini, pa smo uporedili cenu iPhone 5s, sa stvarima koje su se "odomaćile" u Srbiji.

5s

Na ovo bi smo samo dodali, da sama cena iPhone 5s iznosi 699E, što je oko 2.5 prosečne srpske plate. Na pitanje koji je najpovoljniji uslov za kupovinu iPhone 5s, 34% ispitanika je reklo da bi kupovina na rate bila odličan izbor, dok je 33% bilo za kupovinu preko nekog postpaid paketa, a 33% je bilo za Sim Free varijantu i plaćanje u kešu.

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It

 

 

 

O Autoru...


JovanJovan Lukić,
mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)