Objavlјen Јailbreak alat Pangu tima za iOS 9.1

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

pangu

Сасвим неочекивано на веб страници Пангу тима појавио се џаилбрек за iOS 9.1. Као и обично, више среће имају корисници Виндовс оперативног система. За OS Х на сајту је стара верзија програма на располагању за iOS 9.0.х.

Вест није баш охрабрујућа, јер у овом тренутну најновију верзију iOS 9.2.1 није могуће уназадити на претходни фирмваре, као што је iOS 9.1.

Само они корисници који нису ажурирали фирмвер на аЈфону или аЈпеду новембра прошле године могу се радовати. Имајте на уму да алат ради само на уређајима са 64-битним процесором (iPhone 5S или новији, iPad Mini 2 и новији, iPad Air и новији).

С обзиром на све већу сложеност провале и изненадног појављивања, може се претпоставити да ће појава џаилбрек алата за iOS 9.2.1 и iOS 9.3 каснити.

 Опширније као и преузимање одговарајућег алата можете погледајти овде на сајту Пангу тима

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)