× - SvaštaNešto Za Windows

Microsoftova usluga “Fix it solution” i na srpskom

24 јан 2011 23:54 - 02 апр 2017 00:47 #16217 by DOD@
MICROSOFTOVA MREŽNA USLUGA ZA pružanje tehničke podrške “Fix it solution” od sada je dostupna i na srpskom jeziku. Ova usluga omogućava korisnicima Microsoftovih tehnologija u Srbiji da na ovom portalu prijave problem i automatski dobiju rešenje.

Usluga obuhvata različitu ponudu Microsoftovih proizvoda: Windows, Office, serveri, Internet Explorer, Windows Media Player i drugo, kao i različite oblasti problema za svaki od ovih proizvoda. Korisnik usluge jednostavno izabere proizvod s kojim ima problem, odabere temu za koju mu je potrebna pomoć (na primer: performanse, bezbednost) i pokrene automatsko rešavanje problema.

Prva verzija usluge “Fix it solution” lansirana je pre dve godine. Trenutno ovaj servis sadrži 448 automatizovanih paketa koji otkrivaju uzroke problema i popravljaju ih, a koristi ga više od 150 miliona ljudi. Portal sadrži i 18 preventivnih rešenja (na primer: zvuk, hardver, štampanje) koji omogućavaju automatsko otkrivanje i uklanjanje više od 110 najčešćih problema.[/b]

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

Moderators: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.297 seconds
Powered by Kunena Forum