Moje mišljenje: Apple ponovo gubi fokus - ovaj put, nema Stiv Džobsa da pomogne

moje mišljenje

Стара година је прошла, скоро, било би лепо да погледамо шта је то револуционарно Епл урадио у протеклих годину дана. Ја мислим ништа, осим нових емоџиа и стикера, ништа што би очекивали од Епла који је Џобс оставио. Ово што је написано у чланку не гледајте као критику некога ко мрзи Епл, него некога ко га воли али указује на недостатке које компанија ради у континуитету од смрти Стива Џобса пре пет година. Ипак је то само моје мишљење.

Опширније: Moje mišljenje: Apple...

Moje mišljenje: m:ts treba da omogući besplatan poziv +385 0800 222 427

moje mišljenje

Ако сте прочитали наслов вероватно се питате „зашто треба да m:ts омогући бесплатан позив ка суседној држави“, па одговор се крије у њиховој неспособности да обезбеде неке основне ствари корисницима Apple телефона.

Опширније: Moje mišljenje: m:ts...

Moje mišljenje: Apple je Vrhovni sudija naših digitalnih života?

Nešto veliko se desilo 10. jula, 2008. Apple App Store je rođen. Samo šest godina kasnije više od 60 milijardi aplikacija je preuzete preko platformi, što ga čini jednim od najvećih prodavnica u istoriji. Kao Apple i Google je uskoro lansirao svoju prodavnicu aplikacija.

Опширније: Moje mišljenje: Apple...

Moje mišljenje: Kompanija Apple se pretvara u drugi Microsoft

moje mišljenje

Сви они који су прочитали наслов и већ се спремају за паљбу wink по мени и тексту, хајде само прочитајте прво па онда можемо да полемишемо, али ово је ипак само моје (а може да буде и ваше) мишљење.

Опширније: Moje mišljenje:...

Moje mišljenje: Da li je Apple još uvek inovativna kompanija?

moje misljenje

Опширније: Moje mišljenje: Da li...