Šta je iznenađenje a šta razočarenje na WWDC17

wwdc17

Догађај који је највише очекиван од свих љубитеља Apple - WWDC 2017 је завршен, па је време да сумирамо резултате догађаја.

Старт је кренуо добро, мотивациони спот за почетнике програмере са смислом за хумор и након тога типична порција статистике која говори позитивно.

Опширније: Šta je iznenađenje a...

Moje mišljenje: Apple ponovo gubi fokus - ovaj put, nema Stiv Džobsa da pomogne

moje mišljenje

Стара година је прошла, скоро, било би лепо да погледамо шта је то револуционарно Епл урадио у протеклих годину дана. Ја мислим ништа, осим нових емоџиа и стикера, ништа што би очекивали од Епла који је Џобс оставио. Ово што је написано у чланку не гледајте као критику некога ко мрзи Епл, него некога ко га воли али указује на недостатке које компанија ради у континуитету од смрти Стива Џобса пре пет година. Ипак је то само моје мишљење.

Опширније: Moje mišljenje: Apple...

Moje mišljenje: Da li je Apple još uvek inovativna kompanija?

moje misljenje

Опширније: Moje mišljenje: Da li...

Moje mišljenje: m:ts treba da omogući besplatan poziv +385 0800 222 427

moje mišljenje

Ако сте прочитали наслов вероватно се питате „зашто треба да m:ts омогући бесплатан позив ка суседној држави“, па одговор се крије у њиховој неспособности да обезбеде неке основне ствари корисницима Apple телефона.

Опширније: Moje mišljenje: m:ts...

Moje mišljenje: Kompanija Apple se pretvara u drugi Microsoft

moje mišljenje

Сви они који су прочитали наслов и већ се спремају за паљбу wink по мени и тексту, хајде само прочитајте прво па онда можемо да полемишемо, али ово је ипак само моје (а може да буде и ваше) мишљење.

Опширније: Moje mišljenje:...