Apple i Nokia obustavili sve parnice

Apple

Apple и Nokia су најавили да обустављају све парнице које су се односиле на интелектуалну својину и потписале вишегодишње патент дозволе, као и споразум о будућој сарадњи.

Опширније: Apple i Nokia...

Apple potvrdio, prenos uživo WWDC 2017

wwdc 2017

Apple je danas dodao i zvanično na svoj sajt, poziv da se prati WWDC 2017 5. juna.

Опширније: Apple potvrdio, prenos...

iPhone korisnici koji su pogledali Samsung Galaxy S8 nisu impresionirani

apple-samsung

Самсунгов најновији модел телефона Galaxy S8 није има много утицаја на фанова Apple. Morgan Stanley истраживање показује да 92% iPhone купаца у САД ако планира да купи нови телефон онда је у плану да се купи нови модел iPhone. Ако се то упореди са истраживањима од пре годину дана, тада је било 86%.

Опширније: iPhone korisnici koji...

Prve iPhone 8 imitacije već dostupne u Kini

iphone

Benjamin Geskin је објавио на свом Twitter налогу слике ових имитација које су засноване на најновијим гласинама о смартфону. Телефони су пониђени у бојама које нуди и Apple.

Опширније: Prve iPhone 8 imitacije...

Video: Apple je pokazao koliko je važan univerzalni pristup u iOS

ipad

Apple свесно велику пажњу посвећује функцијама "универзалног приступа" у иОС - уређајима компаније које користе многи људи са инвалидитетом. Данас, компанија је објавила серију видеа, што је јасни показатељ колико је важан овај део подешавања у iOS, помоћ корисницима са посебним потребама.

Опширније: Video: Apple je pokazao...

Ponižen Android u novim reklamama Apple

android

Apple je pokrenuo novu kampanju za odnose sa javnošću, što podstiče korisnike na nadogradnju sa Android-a na iOS. Sa pet video reklama od po 15 sekundi, kompanija je pokazala prednost svog operativnog sistema. Pogledajte svih pet reklama u nastavku.

Опширније: Ponižen Android u novim...

Akcija! Epl Podrška Srbija #EplPodrskaSrbija

infografik

Опширније: Akcija! Epl Podrška...