Apple poriče tvrdnje da hakerska grupa poseduje 600 miliona iCloud naloga

hack

Apple је одговорио на тврдње да је хакерска група добила приступ на више од 600 милиона iCloud налога. У изјави за медија, Епл је рекао да није било никаквог пробоја у својим системима и да корисничке податке држи на сигурном.

Add a comment

Опширније: Apple poriče tvrdnje da...

14% svetske proizvodnje OLED ekrana u 2017 ići će Apple

iphone

Budući da je Apple pokrenuo svoj prvi pametni telefon, koji će koristiti OLED displej tehnologiju, analitičari ukazuju da će kompanija Apple preuzeti oko 14% svetske proizvodnje OLED ekrana.

Add a comment

Опширније: 14% svetske proizvodnje...

Apple pustio u rad još jedan robot Liam

Liam

Prošle godine, Apple je predstavio svoj novi robot Liam čiji je posao da rastaviti iPhone u delove za reciklažu i ponovo iskoristiti komponente. Sada je drugi robot počeo da radi u Holandiji, navodi se u izveštaju Apple koji je objavio ovo pre nekoliko nedelja.

Add a comment

Опширније: Apple pustio u rad još...

Pegatron će preneti iPhone proizvodnju u SAD

Pegatron

Pegatron Kompanija je saopštila da je spremna da prenese proizvodnju komponenti za iPhone smartphone u SAD pod uslovom da Apple pristane da pokrije sve dodatne troškove.

Add a comment

Опширније: Pegatron će preneti...

iPhone 8: Sve što do sada znamo [video]

iphone

Сајт Cnet је објавио занимљив видео у коме је приказао све до сада познате ствари везане за будући iPhone 8.

Add a comment

Опширније: iPhone 8: Sve što do...

Ovog meseca, Apple planira da objavi nove (stare) proizvode

apple

Раније ове недеље, позната истраживачка фирма која је тражила тајност рекли је да, на основу сопствених извора, очекује да Apple објави нове производе касније овог месеца. Истраживачка фирма није рекла које производе можемо да очекујемо, или начин на који ће они бити објављени.

Add a comment

Опширније: Ovog meseca, Apple...

Oprez: prilikom nadogradnje na iOS 10.3 možete izgubiti podatke

ios10

Ако сте тип особе која одмах ажурира iPhone на најновију верзију iOS сваки пут када се нови софтвер појави, ево пријатељског упозорења: сачекајте за тренутак и прво направите резервну копију датотека на рачунару путем iTunes пре следеће надоградње. Питате се зашто?

Add a comment

Опширније: Oprez: prilikom...