Da li ste Apple fanatik?

 

App Store je ograničen?

 -Da, da bi zaštitio potrošača. Da potrošači ne bi mnogo brinuli recimo o pornografiji, zlonamernim ili nepoželjnim aplikacijama.

iPhone je uređaj koji ne dozvoljava „budženje“?

-Da to je uređaj za ljude koji ne žele da gube mnogo vremena na prilagođavanje ili učenje kako da koriste svoj telefon.

Dobro, rekli bi neki ali Apple tj AppStore možda malo i preteruje, nekada će jednostavno izbaciti neku aplikaciju a da neće programeru dati nikakvo obljašnjenje, to je pogrešno. Međutim čak i kada je neka aplikacija blokirana u App Storu ona se može recimo videti u web pregledaču. E sad ako je ta aplikacija imala neki sumnjiv sadržaj uredu ali ako je bila korisna za mene kao recimo aplikacija Bluetooth OnOff onda nije uredu. Apple recimo ubije tu korisnu aplikaciju koja ti jednim klikom na ikonu ekrana pali ili gasi blutut ( da ne moraš da ideš Settings>Bluetooth>on/off ) ali zato ostavi aplikaciju Bluetooth Fart I još milion sličnih. Da to je možda razlog da mrzim Apple.

Moj prvi Apple uređaj je bio iPhone 2G davne 2007, bio sam oduševljen izgledom, iOS, lakoćom korišćenja, i ono što je za pohvalu da, on još uvek radi kao i prvog dana, malo kraće traje baterija ali i dalje traje ceo jedan dan. Zato volimo Apple on i dalje radi kao da nema pet godina i nekoliko miliona radnih ( igračkih ) sati. Ali već dve godine Apple ne daje za njega nikakvu  softversku podršku kao i to da je sve manje aplikacija za 3.1.3 iOS. Da to je možda razlog da mrzim Apple.

Da li ja stvarno mrzim Apple? Što sam onda kupio iPhone 3Gs, pa iPhone 4s i posle svega planiram da uzmem iPhone 5!?

Da li sam ja  Apple i-Dioti?! Možda sam Apple fanatik.

Nemam odgovor, Apple ne blokira moj ili vaš izbor. Uvek možemo izabrati bilo koji Android uređaj ili recimo Windows računar i do mile volje skidati aplikacije, muziku ili ….. Uvek će biti ažuriranja softvera, nadogradnje hardvera....

A Vi? Da li vi mrzite, volite Apple?Da li ste vi Apple fanatik?

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima!

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It