Ko će biti serviser ajfona u Srbiji? Znamo jednog

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Goran Goran Dodić

servis

servis

Prošli put smo pokrenu priču ko će biti serviser, mislimo na ovlašćenog, za aJfon u Srbiji, evo u nastavku članka i odgovor. Ako niste slučajno pročitali prvi deo priče, pročitajte na sledećem linku.

Naravno nismo dobili odgovore na sva naša pitanja, ali od pet postavljenih bar jedno je rešeno (nadamo se).

  • Kako se i za šta ostvaruje garancija za iPhone u Srbiji
  • Ko je ili ko su ovlašteni serviseri u Srbiji
  • Zašto upustvo za upotrebu nije na Srpskom jeziku (ponuđen prevod, pdf) ovo što je urađeno copy/paste nije profesionalno
  • Zašto nije urađen prevod na Srpski samog iOS u telefonu (ako ste mogli za Samsung, HTC, Huawei, mogli ste i za iPhone) ovo smatram kao poštovanje svojih kupaca, nisu svi vični sa engleskim jezikom
  • Zašto nema Srbije u App Store u iTunes

Ovlašten serviser za aJfon u Srbiji, bar što se tiče Telenora je ProMobi Servisni Centar koji je odabran od proizvođača i distributera uređaja. Tako smo dobili potvrdu od Telenora u mailu.

Poštovani Gorane, 
Drago nam je da razmišljate o korišćenju naše mreže.
Iphone uređaji iz naše ponude imaju garanciju dve godine. Ovlašćeni serviser je ProMobi Servisni Centar, koji je odabran od strane proizvođača i distributera uređaja. Na svim našim prodajnim mestima, kao i za svaki uređaj, imate mogućnosti predaje na servis. Trudimo se da svim korisnicima omogućimo korišćenje zamenskog uređaja, tokom trajanja servisa. 
Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju. 
Srdačan pozdrav,

Kontakt Centar 
Telenor d.o.o
tel: +381 63 9000
fax:+381 63 9001
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

telenor

Naravno isto pitanje smo postavili i m:ts, sutradan, tako da očekujemo odgovor i od njih. Naravno nismo zadovoljni sa celinom odgovora, jer zar je teško okačiti jedan pdf fail na sajt, u kome stoji ugovor o korišćenju kao i uslovi garancije za telefon koji košta 1.000 eura. Ovo mi sve deluje kao da smo na buvljaku i sve se svodi na „majke mi“.

Ono što mi možemo reći, nastavićemo sa traženjem osnovnih stvari od distributera aJfona, dajte transparetnost onih zagarantovanih prava kupaca! Ako delite naše stavove po ovom pitanju, onda podelite i ovaj članak sa svojim prijateljima, jedino tako možemo nešto da promenimo. 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...


Goran

Goran je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)