Ko će biti serviser ajfona u Srbiji? Znamo i drugog servisera

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Goran Goran Dodić

mts

Kako smo i obećali, kontaktirali smo oba naša operatera sa prostim pitanjima...

Kako smo i obećali, kontaktirali smo oba naša operatera sa prostim pitanjima:

  • Kako se i za šta ostvaruje garancija za iPhone u Srbiji
  • Ko je ili ko su ovlašteni serviseri u Srbiji
  • Zašto upustvo za upotrebu nije na Srpskom jeziku (ponuđen prevod, pdf) ovo što je urađeno copy/paste nije profesionalno
  • Zašto nije urađen prevod na Srpski samog iOS u telefonu (ako ste mogli za Samsung, HTC, Huawei, mogli ste i za iPhone) ovo smatram kao poštovanje svojih kupaca, nisu svi vični sa engleskim jezikom
  • Zašto nema Srbije u App Store u iTunes

Od mt:s smo dobili deo, veoma mali deo odgovora na naša pitanja. Garancija je dve godine a servis je u sklopu njih, dakle Telekom Srbija a.d. U nastavku je i original mail.

mts iphone6

Naravno da nismo i dalje zadovoljni odgovorima, ja lično nisam, razlog je prost, nemam hiljadu evra viška kao ni nerava da se dovijam da ostvarim svoja prava kao kupac. Ako sam ja kao mali preduzetnik dužan da u svojoj firmi imam istaknuto na vidnom mestu uslove garancije kao i kontakt osobu zaduženu za reklamacije, zašto to ne mogu i oni? Pa ljudi to nije nikakva poslovna tajna, čak više sa dobrim garantnim uslovima privlačite kupce. Ja lično sam spreman da platim i jaču cenu nekog proizvoda ako su garantni uslovi povoljniji od konkurencije.

Naravno mi ćemo i dalje tražiti da nam se odgovori na sva gore postavljena pitanja.

Ovo je moje mišljenje, a vaše? Podelite sa nama u komentarima šta vi mislite. 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...


Goran

Goran je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)