Twitter nalog koji tvituje svaku puštenu pesmu na Beats 1

Ako slušate Apple besplatnu ( za sada ) radio stanicu Beats 1, a niste slučajno u prilici da ispratite izvođača, ime pesme, onda je ovaj Twitter nalog rešenje za vas.

Radio Beats 1

@Beats1Plays je Twitter nalog koji prati dešavanja na radio stanici Beats 1 i on objavljuje imena izvođača kao i imena pesama koji se trenutno puštaju na radio stanici. Treba napomenuti da svaki tvit dolazi sa linkom ka iTunes, gde možete da pogledate detalje ili kupite pesmu.

Ako ste Apple Music pretplatnik, možete jednostavno pesme da sačuvate i dodate na svoju plej listu. Treba napomenuti da je ovaj Twitter nalog nezvaničan i njega ne vodi Apple. Ipak treba priznati da nam on daje neke korisne informacije za Beats 1 odnosno slušaocima koji želite da dodaju tu pesmicu u svoju muzičku biblioteku.

  

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...


Goran

Goran je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)