Više od 100 miliona iPhone uređaja koristi se u USA

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iPhone 6s Plus   Apple uspeva da proda mnogo iPhone-a svake godine, svakog kvartala, pa možda ne bi trebalo da bude iznenađenje da postoji mnogo korisnika u Sjedinjenim Državama.

   Prema podacima potrošača Intelligence Research Partners ( CIRP ), procenjeno je da postoji više od 100 miliona aktivnih iPhone-a u Sjedinjenim Američkim Državama u upotrebi. Izveštaj ukazuje da je do kraja septembra 2015. godine, bilo  101 milion aktivnih iPhone-a.

   Od tog 101. miliona, skoro dve trećine iPhone-a su noviji modeli, jedinice kupljene u 2014. ili 2015. godine.

   Procene pokazuju da je više od 58 miliona aktivnih iPhone-a koji se koriste su iPhone 6 ili iPhone 6 Plus. Za sada postoji četiri miliona iPhone 6S i/ili iPhone 6S Plus jedinice u SAD, na osnovu podataka. Podaci takođe pokazuju da je iPhone 6 / 6s model od 4.7 -inči najviše u upotrebi.

cirp iphone 6

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

 

O Autoru...


Lazar

 

Lazar Stanojević, mlad, ambiciozan, veliki zaljubljenik u tehnologiju, najviše u Apple uredjaje. Ljubav ka Apple-u se rodila kupovinom iPhone-a 3Gs 2009. godine. Od tada koristi samo iUredjaje. Timu se priključio 2014 u želji da upotpuni sadržaj i podeli svoja iskustva. :)