Najpopularniji smart telefon je sa dijagonalom ekrana od ...

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iphone6s

4.7 inči, možete li pogoditi i zašto.

   Ako ste još uvek u nedoumici o superiornosti Apple na tržištu mobilne telefonije, ovo preduzeće Device Atlas će vam možda promeniti mišlјenje. Analitička agencija sprovela je studiju u kojoj je utvrđeno koje najčešće veličine ekrana pametnih telefona kupuju korisnici.

dim2

   Kompanija je analizirala Internet saobraćaj u 10 zemalјa kao što su SAD, Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Španija, Italija, Australija, Indija, Japan i Nigerija. Kako se ispostavilo, uprkos veoma impresivnim 5-inčnim Android smartphonovima, dlan najbolje prima dijagonalu od 4,7 inča. Da bi objasnili ovaj rezultat je veoma jednostavno – za sve je kriv rekordnom prodajom iPhone 6 i iPhone 6s.

dim1

   Ovo je podržano činjenicom da je najrasprostranjenija rezolucija 1334 x 750 piksela. Koja je dostupna jedino u "šestici" iz Apple i nigde drugde.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)