Apple TV 5 stiže na proleće 2016?

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Apple TV5

    Према DigiTimes, Епл ТВ 5 могао би доћи већ у првом кварталу 2016. Ова помало чудна гласина се заснива на изјавама неких анонимних добављача. Напомена да DigiTimes нема неку репутацију да су њихови извори, бар што се Еплa тиче поуздани.

   Како кажу извори, само неколико месеци након лансирања Епл ТВ 4, Епл ТВ 5 је већ у припреми. Епл ће тестирати уређај током месеца децембра пре почетка производње у пролеће 2016.

Епл планира да усвоји нови процесор за пету генерацију Епл ТВ и да драматично побољша перформансе хардверa, a додаће и нове функције како сам уређај не би више служио само као сет-топ бокс (СТБ).

Да ли су купци Епл ТВ 4 преварени?

   Међутим, ако се гласине које  DigiTimes наводи докажу као тачне, власници Епл ТВ 4 би били са разлогом љути. Мање од шест месеци након куповине производа који је представљен као "будућност телевизије", био би већ застарео! Међутим то не би било Еплу први пут да тако нешто уради. Оваква ствар је већ виђена пре пар година са iPad 3, када се после 3-4 месеца појавио iPad 4 Retina, па је тада Епл због притиска јавности имао акцију да сви оно који су месец дана пре изласка новог iPad-а купили „старији“ модел, могли да га замене за нови. Овај пут је то нешто дужи период, тако да вероватно неће бити основа за љутњу.

Да ли мислите да су ове гласине истините?

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...


Goran

Goran je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)