Novi „Trik“ Apple u iOS 9.2 koji nije u opisu promena

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios9.2

   Пре неколико дана Епл је ажурирао свој иОС, који има подугачак списак промена, које можете погледати овде.  Систем је добио велики број мањих измена и иновација, као што су проблеми са пуњењем уређаја које су имали власници новог iPad Pro.

   Међутим мрежом се захуктава талас незадовољства међу власницима старијих ајфонова. Власницима iPhone 5S, iPhone 5 и iPhone 4S се у App Store појављује рекламни банер преко целог екрана, сликом новог iPhone 6S. Испод су линкови ка сајту Епл и опису како да купите нови уређај. Банер може бити затворена, али није га могуће искључити да се не може поново појавити.

   Епл први пут користи овакo агресивну рекламну кампању. Поставља се просто питање, чему оваква агресивна кампања ако су извештаји о рекордној продаји iPhone 6s, и рекордној заради. Надајмо се да ће Епл узети у обзир негативне коментаре и уклонити овај нови „Трик“ у следећем ажурирању.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)