iOS 10 dolazi 2016, šta novo možemo očekivati

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios 10

   Знамо да је Епл ослободио иОС 9 у септембру, али најновија вест је да је иОС 10 добро у развоју. Запослени који раде за Kупертино фирму већ користе нови систем за претраживање веба.

Неке од нових гласина о предстојећем новом иОС 10 звуче овако:

   Корисници могу да очекују да ће Епл објавити нову верзију софтвера у јуну 2016 на WWDC, а након објављивања надамо се да ће програмери имати рок за бета тестирање на грешке, и твикове. Можемо и предвидети да ће иОС 10 дебитовати у септембру 2016.

   Најновије гласине о неким од карактеристика које можемо очекивати на иОС 10 су вероватно нови сигурносни систем, којим Епл планира да отежа џаилбреак у следећем апдејту. Корисници такође могу видети и нови "HomeKit" који ће се појавити са новим именом "Дом" (Home). Ова апликација ће у суштини пратити ваше Хомекит уређаје у виртуелним собама, и на овај начин можете да видите шта треба да се укључи или искључи, и / или промените, без да заправо морате бити у соби.

   Још једна опција би могла да буде ажурирана, Сири која би се звала иКлауд Говорна пошта, која ће заменити стандардну гласовну пошту. иКлауд Говорна пошта ће омогућити да виртуелни асистент ваш разговор то јест гласовну поруку претвори у текст. Друга могућа опција може бити „статус доступности контакта“, ова функција ће омогућити корисницима аЈфона да виде да ли су њихови контакти доступни за разговор, и где су.

   Ту је и новина за аЈпед, апликација временске прогнозе. Weather апликација за аЈфон представљена је у иОС 7 и једна је од највеличанственијих временских апликација икада направљена. Али зашто до сад није била доступна на аЈпеду? Надамо се да ће нам иОС 10 донети ту апликацију за аЈпед.

Прилично сам сигуран да како ће време одмицати у 2016. вести и гласине ће постати све детаљније шта ће иОС 10 ново имати да понуди.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)