Poznate karakteristike iPhone 6c

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iphone  6c

Кинески саjт MiDrivers открива карактеристике будућег аЈфона 6ц.

   аЈфон 6ц није више гласина. Млађи брат аЈфона 5ц треба би бити приказан у марту 2016, заједно са Apple Watch 2. Данас је кинески вебсаит својим читаоцима представио извештај са детаљима и техничким карактеристикама уређаја.

Мали али чврст

   Дакле, аЈфон 6ц ће имати екран дијагонале 4 инла, као и А9 процесор упарен са 2ГБ РАМ-а. Као и аЈфон 6, такође би требао да има и Touch ID, могуће је да ће бити и водоотпоран.

Стандард батерије

   Поред тога, његова батерија ће понудити капацитет од 1642 mAh. Дакле време употребе би требало да буде веће него код аЈфона 5с који има капацитет батерије од  1570 mAh.

Производња би требала да почне у јануару, пре објављивања који се планира за март, док ће вероватно његова комерцијализација почети у априлу 2016.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)