Apple radi na novim bežičnim Beats slušalicama sa bežičnim punjenjem za iPhone 7

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iphone 7

Jedan od najčešćih glasina u ovom trenutku, su da Apple ima planove da se otarasi 3.5mm priključka za slušalice na iPhone 7.

     Novi izveštaj iz 9to5Mac kaže da prema informacijama koje su prikupili objavljivanjem, izgleda da Apple trenutno radi na izgradnji Beats bubice koje će izaći uz novi iPhone 7. Bile bi potpuno bežične - bez kabla koji povezuje IN-ear slušalice. One će biti projektovane kao Bragi Dash(slika ispod) slušalice koje su ponovo prisutni na ovogodišnjem Međunarodnom Consumer Electronics Show-u. 

Bragi Dash        

    U izveštaju se navodi da će bežične slušalice imati mikrofon koji poništava buku sistema u mestu, što će omogućiti da ih koriste za telefonske pozive i interakciju sa Siri. Različiti dodaci će više nego verovatno biti uključeni sa slušalicama, kao i da je moguće pronaći pravu veličinu (ili bar nešto zaista blizu toga) za svako uvo pojedinca. Ove posebno bežične bubice međutim neće doći u standardnoj iPhone 7 kutiji. iPhone 7 će biti u paketu sa EarPods, mada navodno neće imati Lightning kabl, nego standardni kabl, zbog glasina i odluku Apple-a da odustane od 3.5mm izlaz za slušalice od sledeće generacije iPhone-a.           

    Još jedna zanimljiv detalj: Izgleda da Apple nije završio krajnji dizajn iPhone 7, jer trenutno radi na tri različita dizajna. Prvi je mnogo tanji uređaj sa drugačijim dizajnom estetike nego kod prethodnih modela. Druga, rezervna opcija navodno liči na iPhone 6s. I treća je za sada totalno nepoznata, bez ikakvih spekulacija.Da li nas to Apple usmerava  ka ova dva modela dizajna namerno da bi taj treći došao do izražaja i da ga niko ne može predvideti, ostaje nam da vidimo u septembru kada sasvim sigurno izlazi novi iPhone 7. 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

 

O Autoru...


Lazar

 

Lazar Stanojević, mlad, ambiciozan, veliki zaljubljenik u tehnologiju, najviše u Apple uredjaje. Ljubav ka Apple-u se rodila kupovinom iPhone-a 3Gs 2009. godine. Od tada koristi samo iUredjaje. Timu se priključio 2014 u želji da upotpuni sadržaj i podeli svoja iskustva. :)