Jeftina futrola za iPhone 5C povredila devojčicu

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iphone5c-case

Девојчица старости 9 година из Британије, добила је опекотину бутине која је настала од јефтине футроле за аЈфон 5ц. Ова јефтина заштитна футрола, садржи киселину која је  проузроковала опекотину ноге, услед топлоте коју је произвео аЈфон.

Девојчица је опекотине добила док је њен аЈфон био прислоњен на њеној бутини и тада је девојчица изненада осетила оштар бол. Подизањем сукњице, она открива опекотине. Њена избезумљена мајка одмах је превози у болницу. Лекари обавештавају родитеље да је девојчица задобила хемијске опекотине трећег степена.

Морате да будете опрезни са веома јефтиним производима.  Ова млада девојка Olivia Retter, осетила је болно искуство јефтиних производа.

Још једном апелујемо, ако имате да дате 500+ еура за аЈфон, издвојте онда 50+ еура за квалитетну и безбедну футролу, како за ваше дете или вас, тако и за вашег љубимца.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)