iTunes Radio nije više besplatan

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

iTunes Radio

Од данас више нисте у могућности да бесплатно слушате iTunes Radio. Епл је увео претплату за радио станице али зато можете бесплатно да слушате Beats 1, без да сте из УСА или Србије.

Један од разлога зашто је уведена претплата, је дил са музичким издавачима којима је Епл обећао да неће више бити бесплатних радио станица а он ће заузврат направити Apple Music, који треба да буде конкурент Spotify.

Да се разумемо и даље можете да копирате линк неке домаће радио станице и помоћу направљене Playlists рецимо Radio, слушате своје омиљене домаће радио станице. Ако нисте овим задовољни можете и даље на Spotify и Pandora слушати бесплатне радио миксеве, направљене од вама омиљене песме или извођача.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)