Zašto bi vam trebala lozinka prilikom isklјučivanja iPhone

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

power off

Блогер-ентузијаста Бен Ловиџ објавио је отворено писмо, обраћање програмерима у компанији Епл, у коме их позва да додају лозинку приликом искључивања гаџета у наредном ажурирању иОС. То ће повећати ниво заштите уређаја од крађе.

Такав начин заштите неће дозволити пљачкашу или злонамерном проналазачу да искључи гаџет, тако да можете да пратите свој уређај са функцијом "Find my iPhone".

Он сматра да би уређај након неколико неуспелих покушаја да се унесе лозинку, уређај треба да падне у мод крађе. Телефон би при томе морао да симулира искључење, док би он у то време слао сигнал о свом кретању.

У Еплу не воле да слушају захтеве и предлоге корисника, али воле да представе туђе идеје као своје иновације. Да видимо шта ће бити са овом занимљивом идејом.

Да ли ви мислите да је ово добра идеја?

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)