Objavljen iOS 9.2.1 (13D20) koji popravlja "Greška 53"

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

error 53

Nedavno ažuriranje iOS 9.2.1 je napravio desetine hilјada uređaja „ciglama“ na kojima je izvršena popravka ili zamene Touch ID senzor, u neovlaštenim servisima. Vlasnici blokiranih telefona zajedno su podneli tužbu sudu protiv takve odluke kompanije Apple.

Novi iOS 9.2.1 ima oznaku prethodnog indeksa, ali modifikovana je verzija 13D20 (prethodni kod je označen 13D15). Da biste ažurirali iUređaj jednostavno ga povežete sa računarom i pokrenite iTunes. Nakon prijema nove informacije o raspoloživom firmvaru potrebno je da prihvatite i završite proces instalacije.

Ažuriranje je dostupna za sledeće uređaje: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Mini 3 (Wi-Fi/Cellular), iPad Mini 4 (Wi-Fi/Cellular), iPad Air 2 (Wi-Fi/Cellular), iPad PRO (Wi-Fi/Cellular).

Nakon što nadogradite telefon i tablet će normalno funkcionisati. Međutim, ne originalni Touch ID senzor i dalјe neće raditi. Apple preporučuje da se obratite ovlašćenom servisnom centru za ugradnju originalnih komponenti.

Još jedan dobro poznat problem, koji je dobio nadimak " 1/1/1970 " nije rešen u ovoj ispravci.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)