Novi problemi sa ažuriranim iOS 9.3

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios9.3

Ovo je bio težak početak za iOS 9.3. Apple je privremeno zaustavio ažuriranje nakon problem koje su otkrili korisnici, kako novih tako i starijih uređaja.

Na sajtu Apple-ove zajednice i podrške, neki uređaji iPhone 6s i iPhone 6s Plus kako se korisnici žale, neke aplikacije ne rade kako treba. Neki linkovi u Safariju, Meilu, Beleškama i porukama ne rade. Umesto da odvode ka povezanim sajtovima, aplikacija se jednostavno zatvori ili zamrzne. Neki su izjavili da onemogućavanje JavaScripte pomaže u opravci nekih veza u Safariju, ali to je ograničen i zaobilazno rešenje. I dok najveći broj pritužbi dolaze od onih koji koriste najnovije modele iPhone, neki sa starijim uređajima se suočavaju sa sličnim problemima. Nemogućnosti verifikacije uređaja, jednostavno nema konekcije.

Video postavlјen na YouTube prikazuje otkazivanje i zamrzavanje linkova. Toliko žalbi se pojavilo da moramo da pretpostavimo da je Apple svestan šta se dešava. I to bi trebalo da znači da će popravka kroz iOS 9.3.1 biti izdata uskoro.

https://www.youtube.com/watch?v=QLyGpGYSopM

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)