Uskoro mogućnost sakrivanja osnovnih Apple aplikacija sa ekrana vašeg iUređaja

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

apple

iPhone vlasnici mogu uskoro očekivati mogućnost da sakriju Apple podrazumevane, osnovne aplikacija, tako bar sugeriše novi kod.

32 aplikacije, uklјučujući Apple Watch, Stocks i Compass, trenutno su neizbrisiva, nije ih moguće ukloniti, a razlog je kako je izvršni direktor Tim Kuk ranije rekao, uklanjanje nekih od njih može učiniti telefon neupotreblјivim jer su neke aplikacije povezane sa drugim izvornim aplikacijama.

Na primer, brisanje Apple Mape može ometati sposobnost Sirin da daje tačne pravce, kao i nepravilan rad drugih aplikacija koje koriste informacije od Apple Map.

Apple je nedavno dodao klјučeve iTunes metapodacima, sugerišući da aplikacije mogu biti sakrivene to jest da ih samo čuva u fascikli. Linije koda "isFirstParty" i "isFirstPartyHideableApp" su trenutno podešena na "false", prema AppAdvice.

apple

Da li će to doći sa nekom novom verzijom iOS 9.3 ili ćemo jednostavno možda morati da sačekamo iOS 10, za sada nemamo informaciju, ali ako bude verujte saznaćete prvi :-)

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)