Tim Cook je rangiran u prvih 100 najuticajnijih ličnosti TIME

Tim Cook

Još jednom, Tim Cook je izabran za jednog od najuticajnijih lјudi u svetu od strane magazina TIME.

Kao i u 2015. godini, Tim Cook je rangiran u prvih 100 najuticajnijih ličnosti TIME. Cook je postavlјen pored Mark Zuckerberg, Barack Obama, Kathleen Kennedy i Priscilla Chan.

Predstavlјanje Tim Cook-a je napisao direktor Disney-a Bob Iger, gde je Cook predstavlјen kao vođa pun hrabrosti i snažnog karaktera. Ovde je komentar preveden u potpunosti.

Iza njegovog smirenog ponašanja i južnjačkih manira je fokusirani neustrašivi koji dolazi/proizilazi iz dubokog ličnog uverenja. Tim je posvećen radom na pravim stvarima, na pravi način, u pravo vreme i iz pravog razloga. Kao CEO (glavni izvršni direktor), podigao je Apple do novih visina, i nastavlja da gradi globalni brend koji je svuda prepoznatljiv kao industrijski vođa i široko poštovan zbog svojih vrednosti.

 

Bob Iger

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)