Da li je Apple namerno pokazao na ovom video snimku iPhone 7

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

iphone 7

Епл лансирао нови видео где се приказује како робот Liam растура стари уређај. Али тај "стари" уређај не личи ни на један нама познат, или можда личи, погледајте видео у наставку.

 

https://youtu.be/99Rc4hAulSg

Међутим иУређај који Liam држи делује помало чудно, зар не? Сувише мала кутија, велики екран.... не постоји ни један модел са таквим димензијама у званичној понуди. Стварно чудан модел.

Не верујете, погледајте:

iphone7-1

Ближе:

iphone7-2

Још ближе:

iphone7-3

Ипак морамо да Вас разочарамо, не ово није нови iPhone 7. Ради се о два засебна кадра приликом снимања, која су накнадно залепљена, спојена јадан у други. Обљашњење је веома једноставно, у позадини је iPhone 6s док снимак где Сири говори је „налепљен“ преко екрана iPhone 6s. Ипак треба одати признање комерцијалном одељењу Епла јер инсталирање и подешавање баланса белог и експозиција приликом снимања ИПС екрана – није нимало лак задатак, чак и за професионалног видеографа.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)