Video pokazuje Lightning adapter sa priklјučkom za slušalice 3.5mm za iPhone 7

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Lightning adapter

Адаптер који се види на снимку има мушки Lightning конектор на једном крају а за излаз има 3.5мм прикључак за слушалице стандардног улаза на другом крају. Адаптер такође изгледа исто као што се и може очекивати од Епла.

Аутор видеа тврди да адаптер није подржан од стране иОС 9, али да ради са иОС 10 бетом, што даље сугерише да је кабал можда оригиналан.

Што се тиче аутентичности адаптера, мораћемо да сачекамо и видимо шта Епл коначно има у својој продавници. Нови аЈфон се очекује негде у септембру, мада струје гласина које указује да ће то бити 9. септембра за пред-наруџбине што указује да се догађај Епл конференције може десити 5. септембра. Исте гласина тврди и да ће нови аЈфон бити пуштен у продају 16. септембра.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)