Apple je objavio iOS 9.3.4 za iPhone i iPad

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios9.3.4

Mislili smo da će iOS 9.3.3 biti poslednja verzija operativnog sistema za uređaje koji ne podržavaju iOS 10. Ispostavilo se da nije tako. Primer za to je Pangu Tim koji je objavio alat za jailbreak iOS 9.3.3.

iOS korisnici koji ne koriste jailbreak mogu da nađu u odelјku Settings > Ažuriranje softvera novu verziju iOS. Prema opisu u iOS 9.3.4 je izmenjen, što značajno povećava sigurnost iPhone i iPad. Ažuriranje se preporučuje za sve korisnike.

Nedavno se pojavila nova iOS ranjivosti. Naravno, Apple je brzo odgovorio na taj propust. Ovo se razlikuje od mnogih drugih uređaja. Google recimo brzo ažurira Android, ali ne dobijaju svi Android-uređaji blagovremeno ispravke.

Nažalost neće svi uređaji koji trenutno rade na "devetci", biti ažuriran na jesen. Kompanija želi da obezbedi sigurnost ovih uređaja. Nadamo se, ako postoje i druge ranjivosti, da će biti ispravljene do oslobađanja iOS 10.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)