Apple objavio iOS 9.3.5

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios9.3.5

иОС 9.3.3 је требало да буде последњи од "старе" верзије иОС прије јесењег издавања иОС 10. Нажалост, нису сви уређаји предвиђени да раде на иОС 10, што значи да је иОС 9.3.3 морао да буде максимално стабилан и осигуран. Авај, први пут јабука није успела. Компанија је морала да ослободи иОС 9.3.4 а онда, данас је пустила и иОС 9.3.5 који је постао доступан.

Управо сада можете пронаћи ажурирање величине око 40 МБ. Опис каже да ће надоградња знатно побољшати сигурност iPhone и iPad. Препоручује се за све кориснике.

Наводно, постоји озбиљна рањивост у иОС, која није затворена у иОС 9.3.4. Вероватно је она била довољно озбиљна за смањује сигурност iPhone и iPad, који је приморао Епл да ослободи иОС 9.3.5.

New York Times је пријавио да рањивост може дозволити хакерима да приступе вашим контактима и порукама. Надајмо се да је сада уређај максимално заштићени, али ако то није случај, биће потребне и друге исправке.

 Наравно ви који зависите или користите ЏБ прескочите ово ажурирање.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)