Izašao iOS 10 beta 8, iOS 10 javna beta 7 i tvOS 10 beta 7

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios10

Nešto se promenilo u rasporedu objavljivanja beta verzija operativnog sistema Apple. Čekali smo ih ranije na početku sedmice, ali ovo je već druga nedelja zaredom, kao nadogradnja kreće u petak. Danas je dostupna iOS 10 beta 8, iOS 10 javna beta 7 i tvOS 10 beta 7.

Ništa novo u najnovijoj beta verzije iOS 10 se ne pojavljuje, ali mi ne gubimo nadu da nađemo nešto. Ako se ovaj put nešto pojavi, moći ćemo da vas obavestimo tek u ponedeljak, nakon provedenog vikenda u detaljnom ispitivanju sveže beta verzije. 

Ali, najverovatnije, u novoj verziji su samo poboljšana bezbednost, stabilnost i performanse. Apple pokušava da stvori dobru završnu verziju, koja neće razočarati Apple korisnike ove jeseni. Da bi to učinili, programeri i beta učesnici programa moraće pažljivo da pogledaju bube. 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)