iOS 10 protiv iOS 9.3.5: ko je brži?

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios10

Једно од најчешћих питања, упућених нама на сајту, вас читалаца: вреди ли надоградити на иОС 10?

По правилу, не препоручујемо да инсталирате оперативни систем пре него што буде званично објављен, али након објављивања осме бете "десетке", …….

iAppleBytes је на свом видео каналу одрадио тестове брзине две верзије иОС – овај пут иОС 10 бета 8 и иОС 9.3.5, који је такође пре неколико дана постао доступан.

Тестирање је урађено на iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s. Након гледања видео записа испод можете да видите да се иОС 10 показао у најбољем светлу, мисли се на перформансе на горе поменутим паметним телефонима, чак и на старом iPhone-u 5.

Заиста, апликације на иОС 10 бета 8 отварају се много брже, сам систем покреће се стабилније, анимација је постала чак и глаткија. Наравно, Епл нас није преварио, када је говорио да је његова намера да побољша перформансе новог иОС.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)