Pušten za preuzimanje iOS 10.0.2

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ios10.0.2

Uprkos činjenici da je nedavno objavlјen iOS 10 korisnici su primetili ozbilјne nedostatke u novoj verziji 10.0.1. Jabuka je požurila da ih se otarasi. Vlasnici podržanih uređaja mogu instalirati iOS 10.0.2 kroz odelјak "Ažuriranje softvera", koji se nalazi u podešavanjima uređaja. Šta to ispravlja ažurirani iOS, pročitajte u nastavku.

U iOS 10.0.2, Apple se fokusirao na tri glavne bube. Prvo, rešio je problem, vlasnicima slušalica sa Lightning konektorom koji nisu mogli da kontrolišu reprodukciju pomoću tastera na slušalicama. Drugo, greška je ispravlјena u aplikaciji slika, gde se kod nekih korisnika desi „zatvaranje“ same aplikacije Fotografije, kada se pokrene biblioteka u iCloud. Treća buba je ona koja sprečava neke aplikacije da koriste ekstenziju.

Nadajmo se da su ovo jedine bube u iOS 10, i kompanija sada može lako da se fokusira na novi iOS koji ima oznaku 10.1 i već je dat programerima na testiranje.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)