Želite da postanete milioner? Krekujte iOS 10!

cyber

Ako u slobodno vreme krekujete smart operativne sisteme, onda je možda vreme da uklјučite svoj hobi u pokušaj da zaradite novac. Na kraju krajeva, napadaču, koji može da pomogne u stvaranju jailbreaka iOS 10 , obećana je nagradu od 1,5 milion dolara.

Odgovarajuću inicijativu je napravioi Zerodium kompanija koja se bavi pitanjima bezbednosti softvera. Kompanija je objavila konkurs da se „razbije“ novi operativni sistem Apple, i da će u skladu sa određenim zahtevima, pobednik dobiti veliku novčanu nagradu.

Zerodium je rekao da je budžet za akciju obezbeđen pod uslovima svojih klijenata, među kojima su neka preduzeća i vladine organizacije.

Uzgred, ako se sećate, ranije ove godine, i pisali smo o tome, sam Apple je najavio da je spreman da plati nagradu svakome ko može da upadne u iOS 10. Ali oni su spremni da plati za ovu uslugu ukupno 200 000 dolara.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)