Želite da postanete milioner? Krekujte iOS 10!

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

cyber

Ako u slobodno vreme krekujete smart operativne sisteme, onda je možda vreme da uklјučite svoj hobi u pokušaj da zaradite novac. Na kraju krajeva, napadaču, koji može da pomogne u stvaranju jailbreaka iOS 10 , obećana je nagradu od 1,5 milion dolara.

Odgovarajuću inicijativu je napravioi Zerodium kompanija koja se bavi pitanjima bezbednosti softvera. Kompanija je objavila konkurs da se „razbije“ novi operativni sistem Apple, i da će u skladu sa određenim zahtevima, pobednik dobiti veliku novčanu nagradu.

Zerodium je rekao da je budžet za akciju obezbeđen pod uslovima svojih klijenata, među kojima su neka preduzeća i vladine organizacije.

Uzgred, ako se sećate, ranije ove godine, i pisali smo o tome, sam Apple je najavio da je spreman da plati nagradu svakome ko može da upadne u iOS 10. Ali oni su spremni da plati za ovu uslugu ukupno 200 000 dolara.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It
 
 

O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)