Apple iPhone 4 zvanično odlazi u penziju 31. oktobra

iPhone4

Nakon što neki Apple proizvod bude povučen iz proizvodnje nakon pet godina smatra se da je zastareo. Prema japanskom sajtu MacOtakara, poslednji dan u oktobru, značiće da je iPhone 4 otišao u penziju, biće proglašen zastarelim modelom.

Za vlasnike uređaja zastarelost znači jednu stvar: kada se ovo desi, korisnik više nećete moći da računa na popravku i održavanje proizvoda u Apple odobrenim servisnim centrima. Ako kojim slučajem pozove službu za podržavanje i postavi neko pitanje, na svako pitanje koje bude upućeno za  ovaj gadžet, biće odbijeni na pristojan način u odgovoru.

Zvanični povlačenja za proizvod iz Apple ima i neke pozitivne strane. Uređaj se seli na posebnu stranicu Web lokacije preduzeća, koja izgleda kao pravi virtuelni muzej i dvorana slavnih.

Usput, ako mislite da je iPhone 4 jedini, njemu će se takođe pridružiti i MacBook Air kraj 2010 godine, AirPort Extreme i AirPort Time Capsule sredina 2009 godine.

Zbogom, omiljeni gadžeti, i dobro došli u muzej slavnih!

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)