Novi MacBook Pro će vas spasiti od oglašavanja na YouTube

youtube

Senzor panel Touch Bar je već našao svoju pozitivnu primenu, omogućava vam da preskočite reklame na YouTube. O ovoj funkciji MacBook Pro obavestio nas je korisnik Reddit-a RomansFiveEight. Prema njegovim rečima, premotavanje reklama je moguće bez obzira na njihovo trajanje i sadržaj.

„Svaki put kada se pokrene video u Safari-ju, Touch Bar kontrolna linija će se pojaviti, što vam omogućava da kontrolišete procesa reprodukcije, piše RomansFiveEight. – Možda izgleda malo čudno, ali vi tada možete premotati odnosno preskočiti reklame koje [u normalnoj upotrebi] ne dozvoljavaju da se preskoče, gde možete momentalno pokrenuti videa.“

Iskreno mi mislimo da će Apple brzo otkloniti ovu „bubu“, pa ne mislite valjda da će uskratiti svoju zaradu od prikazivanja reklama zbog Vas.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)