Apple pokreće novi program popravke za iPhone 6s jedinice koje su pogođene neočekivanim gašenjem

iphone 6

Само неколико дана након покретања програма поправке за iPhone 6 Plus „Touch Disease“, Epl је данас лансирао још један програм за поправку, овога пута за iPhone 6s кориснике. Програм је усмерен ка корисницима који су погођени са маном батерије која изазива да се iPhone 6s неочекивано угаси.

Apple тврди да тај проблем мучи „је веома мали број иПхоне 6с уређаја“, који су произведени између септембра и октобра 2015. Како би се решио овај проблем, Епл је понудио замену батерије на погођених јединицама, бесплатно.

Епл је такође истакао да ово није проблем сигурности на било који начин:

Епл је утврдио да врло мали број иПхоне 6с уређаја може неочекивано да се угаси. Ово није питање сигурности и утиче само на уређаје ограниченим серијским бројевима који су се производили у периоду од септембра и октобра 2015.

Ако сте имали овај проблем, посетите Apple Retail Store или Apple Authorized Service Provider који има серијске бројеве уређаја и провером утвди да је ваш уређај погођен, замениће батерију, бесплатно.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)