Prvi iPhone u odnosu na prvi Android [video]

apple vs android

YouTube канал EverythingApplePro приказује видео поређење у трајању од десет минута између првог iPhone из 2007 и првог Androida, познатијег као HTC Dream. Прилика за децу да открију шта је био смартфон пре скоро десет година.

Ускоро ће 10 година, 29 јуна 2007 године, како је пуштен у продају први iPhone. Мало преко годину дана касније, 22 октобар 2008 године, појавио се први смартфон Android, HTC Dream. YouTube канал EverythingApplePro предлаже да погледате поређење између ова два смартфон уређаја, онако носталгично.

Ова забава поређења је такође прилика да поново открије ова два уређаја и њихове мобилне ОС познатије као иОС 1.0 и Андроид 1.0. Запамтите да у то време, продавница апликација није постојала.

Андроид је у то време био само за људе који не могу себи да приуште да купе Епл смартфон. Схватамо зашто Google - ОС и даље има нерадо такву репутацију у очима многих људи.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)