Sa novom 2017 godinom!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

2017

Драги наши читаоци, корисници, коментатори, тролови, навијачи, хејтери! У овом тренутку док вам се обраћамо овим текстом, ви сте се већ упознали са новом 2017. годином. Зато желимо да вам се обратимо и нешто кажемо.

2016 година за некога је била срећна за некога тужна, зато желимо пре свега да вам се захвалим годину која је отишла, за све добро што се у њој десило. За нас је најважније то, да сте и даље са нама, а за последњих 12 месеци вас је још више. Хвала вам што сте остали верни нашем сајту!

Обећавамо да ће у 2017 години бити нових занимљивих пројеката који ће омогућити свима вама, нама да се уверите да сте донели праву одлуку, тако што сте изабрали да користите Apple производе. Хвала вам за ваше лепе коментаре, критике, а захваљујући повратној комуникацији са публиком ми сваке године постајемо све бољи. Овим путем позивамо и оне фанове Епл уређаја који би желели да се придруже екипи сајта www.ajfon.rs, јавите се, увек сте добро дошли.

Желимо вам срећну 2017. годину, нека вам се остваре у наредној години сви снови који нису успели да се испуне у години која је отишла. И нека ваши рођаци и пријатељи буду здрави, а сваки нови дан нека да само разлоге за оптимизам. Срећна Нова година!

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookDiggStumbleuponGoogle +RedditLinkedinRSS FeedPinterestPin It