Prva iOS 10.3 beta dolazi sa novim režimom „Theatre“

ios10

На WWDC 2017 Apple ће нам вероватно показати иОС 11, а ми не можемо ни замислити шта ћемо добити у новој верзију мобилног оперативног система. Али овај догађај је још далеко a развој иОС 10 није заустављен. Врло је вероватно да тек треба да видимо иОС 10,3 са неколико нових карактеристика. Sonny Dickson, познат по својим поуздани изворима у Еплу, омогућио нам је да погледамо у блиску будућност.

На свом Twitter налогу он је објавио да ће прва бета верзија иОС 10,3 за програмере бити објављен 10. јануара. То је веома близу. Штавише, нови «Theatre» режим се појављује у њему.

На жалост, Sonny Dickson није рекао конкретно шта ће се променити у овом режиму, али, према његовим речима, биће укључен/искључен у контролном центру помоћу иконе са кантицом кокица :-) Претпоставимо да ће режим искључити све обавештења и звучни систем, као и подесити осветљеност екрана на минимум, рецимо када уђете у биоскоп, позориште или неки сличан објекат. То ће бити интересантно за погледати.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)