Veća potražnja za modelom iPhone 7 Plus nego za iPhone 7

iphone 7 plus

Потражњу за iPhone 7 Plus током новогодишњих празника знатно премашила потражњу за iPhone 7, бар тако показује аналитика Slice Intelligence.

У извештају се наводи да за свака 2 продата аЈфон седам иде број од три продата модела "Плус". Потрошачи не одустају ни због веће цене, као ни због дужег чекања ради мањка робе.

Slice Intelligence

Према статистичким подацима из извештаја – Slice Intelligence — у новембра и децембра, потражња за моделом iPhone 7 Plus износиле су више од 60 одсто скраја 2016 године од продаје модела iPhone 7, који је имао нешто мање од 40 одсто. Ово значи да су клијенти у потпуности спремна да плате 120 $ више само ради камере која долази са моделом који има ознаку «Плус».

iPhone 7 i 7 Plus представљени су на презентацији у Сан Франциску, одржаној 9 септембра 2016 године. Карактеристике нове генерације смартпхон уређаја је и јединствена боја, под називом „Црни оникс“, заштита од прашине и воде, као и побољшане фотографије.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)