Glasine: Apple Pencil 2 dolazi sa zanimljivim dodacima

Apple Pencil 2

Sadašnja cena olovke je $ 99 i ima za cilј da prvenstveno služi za crtanje i pisanje. Poseduje napredne senzore za nagib i osetlјivost pritiska, koji omogućavaju veću preciznost u odnosu na tipične olovke.

Međutim pozivajući se na izvor sa kineskog mikrobloginga sajta Weibo, Letem svetem Applem prenosi da će takozvana "Apple Pencil 2" stići na proleće, sa novim magnetnim sistemom koji će omogućiti da privremeno zakačite olovku za iPad. Ovo će omogućiti korisnicima da zakače Apple olovku za iPad kada je ne koriste, tj nije u upotrebi, slično po principu iPad Smart Cover-a.

Drugi dodatak, kako se navodi u glasinama, je i klasična zakačaljka kao kod obične hemiske olovke, da može da se zakači za džep ili da jednostavno spreči da se kotrlja po stolu.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)