Apple možda izbaci Touch ID u novom iPhone

TouchID

  Istaknuti analitičar KGI hartija od vrednosti Ming-Chi Kuo objavio je izveštaj, u kome je opisao dalja očekivanja od Apple za 2017, uključujući i nove tehnologije za biometrijsku identifikaciju, kao i neophodnost novog dizajna da pruži bolju strukturnu podršku za fleksibilni OLED prikaz sa 3D Touch mogućnostima.

  Treba istaći da Kuo veruje da će sistem za prepoznavanje otiska prsta Touch ID biti zamenjen sistemom za prepoznavanje lica, radi poboljšanja bezbednosti. Međutim ako se neki tehnološki izazovi ne prevaziđu, nije isključeno da može doći i do kombinacije prepoznavanja lica i otiska prstiju.

  Kako je ovo 10-godišnjica iPhone, Kuo očekuje da Apple istakne radikalan dizajn sledećeg iUređaja. To znači da će ekran ići od ivice do ivice, dok će telo biti od stakla (kao što je bio kod iPhone 4/4s) i verovatno bežično punjenje.

  Naravno sve su ovo nagađanja Ming-Chi Kuo ali ako uzmemo u obzir njegove ranije analize, mislimo na ranije modele iPhone, možemo verovati da će se ovo i ostvariti.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)