Šta fali FaceTime?

FaceTime

Када је Apple представљао iPhone 4, направио је посебан нагласак на присуство предње камере за обављање FaceTime позива.

 

Од тада, стандардна апликација за iOS jе прошла кроз многе промене — на пример, корисницима је постала доступна за FaceTime Audio позиве. Али, један од најзначајнијих функција Cupertino и даље не додаје.

 

Говоримо о групном позиву на дисплеју, на пример, ако желите да обавите мале састанке с колегама који нису у канцеларији, или да будете са својим родитељима, ако су мама и тата на послу. Чудно како јабука и даље није додала такву функцију.


Постоје гласине да ће се групни позиви можда појавити у нову верзију Епл-мобилног оперативног систему, али да ли да верујемо у те гласине.


Увођење нове функције ће помоћи да се такмичи са Skype корпорације Microsoft, gде такве могућности постоји дуже време.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)