Crni mat iPhone 7 ima ozbilјnije probleme sa bojom od Jet Black-a

iphone7

Пре месец дана говорили говорили смо о томе да је смарт телефона iPhone 7 у боји "црни оникс" веома осетљив на брзо прикупљање огреботина на задњем поклопцу. Нажалост, проблеми, можда и озбиљнији су присутни и код модела у мат варијанти.

Са њега се после извесног времена боја једноставно ољуштила.

Иако Apple тврди да црну боју тела успева да постигне захваљујући поступку анодна оксидација алуминијума, стиче се утисак, као да је боја само нанесена. Барем ово се може закључити ако погледамо слике, који су послали корисници.

iphone7-1

iphone7-2

У одговору, Епл каже да је у питању "козметичка штета", која није покривена гаранцијом. У међувремену, боја почиње да се љушти после неколико недеље коришћења смарт телефона без футроле. Надамо се да ова прича неће прерасти у још један скандал.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)