Apple dobavlјači počinju masovnu proizvodnju komponenti za tri generacije iPhone

iphone8

Apple почиње масовну производњу компоненти за три генерације iPhone. Сви главни добављачи су већ почеле да примају поруџбенице.

Модел od 4.7-инчи и будући 5.5-инчни смарт телефон имаће ојачано стакло оивичено са алуминијумским металним оквиром. Идентични модел од 5.8-инчи имаће и додат посебан AMOLED екран.

Samsung планира да испоручи до 80 милиона АМОЛЕД панела за 5.8-инчни iPhone 8 ове године. Очекује се да ће снабдевање нових модела iPhone 4.7-инчи и 5.5-инчи достигнути 25-30 милиона јединица у другој половини 2017 године, док аЈфон 5.8-инчи може постићи цифру од 55 милиона јединица у другој половини године. Серијска производња масовно ће почети након представљања средином септембра.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)