iPhone 8 će dobiti inovativno keramičko kućište

iphone8

S obzirom na nedavna curenja koja su povezana sa razvojem budućeg vodećeg Apple modela iPhone 8, postale su poznate nijanse koje su implementirane u novo kućište uređaja.

iPhone 8 će dobiti inovativno keramičko kućište, čineći gadžet još elegantnijim i prefinjenim. Ovaj potez od kompanije Apple planiran je kao protivteža za nove top modele Android uređaja, koji sadrže neobične materijale u svojim kućištima.

Predstavnici kompanije Apple napominju da će iPhone 8 biti otporan na ogrebotine i "potamnjenje". Treba pomenuti da je keramika glatka, lagana i izuzetno izdržljiva a više od četiri puta je jača od nerđajućeg čelika. Glavni materijal je cirkonijum, u kombinaciji sa aluminijumom, kako bi se postigla zasićena bela boja. Zbog prisustva dijamantne suspenzije, površina kućišta će biti jedinstveno glatka i zračiće izuzetnim sjajem.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ili podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)