Šta trebate znati pre gledanja 4K video zapisa na Apple TV-u

AppleTV

Не морамо да објашњавамо да, уколико желите да гледате 4K видео на Apple TV-у, прво морате да обезбедите да брзина ваше интернет конекције дозволи такав квалитетан садржај. Недавно је Apple на својој званичној web страници делио инструкције, у којој је рекао шта би требало да буде минимална брзина, како би се слика емитовала глатко и стабилно.

Дакле, ако сте купили нови Apple TV и хоћете да гледате свој омиљени блокбастер у 4K, онда се уверите да ваша Интернет веза има минималну брзину од 25 Mbps. Препоручујемо вам да осигурате себе и да изаберете вишу брзину, јер током гледања филма ваш рутер ће вероватно обрађивати и друге токове података.

Иначе, не заборавите да преузимање 4K-видеа на Apple TV-у није обезбеђено, јер конзола нема довољно меморије за тако велике датотеке. Дакле, ако из неког разлога не можете да остварите брзи Интернет у стан, размислите поново: да ли вам заиста треба нови модел Apple TV-a?

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)