Kako da prenesete kontakte i kalendare iz Android telefona na iPhone

 

Prenošenje vaše informacije iz starog telefona na novi je uvek bio bolan - posebno ako su dva telefona napravlјena od različitih proizvođača i odbijaju da "razgovaraju" jedan sa drugim. A ako su još na različitim operativnim sistemima? Uh, onda je to pakao.

Međutim, to ne bi trebalo da bude uvek tako. U poslednjih nekoliko godina, proizvođači se stalo trude da obezbede sredstva, aplikacije, koje pomažu korisnicima da brzo izvuku svoje podatke sa njihovog starog telefona i stavi ga u novi. Aplikacije kao što su HTC Transfer, Samsung Smart Switch i Sony Xperia Transfer dokazuju - da proces prebacivanja može da bude malo lakši nego ranije, mogli bismo reći da su svi uspeli da obave svoj posao na bezbolan način, bilo da se radi o Android-u-Android ili iOS-u-Android. Ali šta ako želite da pokušate recimo, da podatke sa Android telefona prebacite u novi iPhone 6 ili 6 Plus?

Svi znamo da Apple voli da čuva svoj “ekosistem” malo više ... izolovan od drugih i ovo bi prouzrokovalo glavobolјe onome koji želi da pokuša prebacivanje podataka.

Pa, ne previše, našli smo rešenje. Najbitniji deo vaših informacija na Android telefonu - vaši kontakti, e-pošta, i događaji u kalendaru – prenose se vrlo jednostavno.

Počnimo sa tim:

 

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Svemir

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)